Lekker thuiskomen

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Benieuw naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Stucwerk repareren

Kleine barstjes of grote scheuren in de muur? Wij lossen het voor u op.
Meer informatie
Stucwerk repareren

Buitenmuren stuccen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om buitenmuren te laten stuccen, bijvoorbeeld in combinatie met gevelisolatie.
Meer informatie
Buitenmuren stuccen

Keukenrenovatie

Wij zorgen niet voor de apparaten, maar wel voor de perfecte afbouw van uw keuken.
Meer informatie
Keukenrenovatie

Afbouw in goede handen

Of het nu gaat om de afbouw van een nieuwe woning of het verbouwen of renoveren van een bestaand huis, wij knappen het voor u op.
Meer informatie
Afbouw in goede handen

Badkamerrenovatie

Nieuw plafond, waterbestendig stucwerk of nieuwe wand- en vloertegels? Wij maken er een plaatje van.
Meer informatie
Badkamerrenovatie

Met trots werken wij mee aan projecten van

Referenties

Wij kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar dat laten we toch liever aan anderen over.
Beuving Afbouwgroep heeft zowel buiten als binnen volledig gestuct. Als we vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd bellen en werden we goed te woord gestaan en direct geholpen.
Villa Klein Kromhof
We werkten samen met Architect Bekhuis & Kleinjan voor de bouwbegeleiding. Beuving Afbouwgroep heeft voorafgaand aan het project een proefstuk/ proefmuur gestuct om ter goedkeuring. Als leek weet je niet hoeveel werk het stucwerk is. Je verkijkt je daar erg snel op. In elk project lopen er wel eens zaken anders dan vooraf bedacht. Alles is in goed overleg opgelost. De samenwerking met Beuving Afbouwgroep verliep is keurig en soepel.
Villa Linda
2 jaar geleden verhuiste wij naar onze nieuwe woning. Beuving Afbouwgroep heeft toen de volledige beneden verdieping gestuct. Dit jaar hebben we de badkamer gerenoveerd en ook daar hebben we Beuving Afbouwgroep voor gevraagd. Zij hebben de vloeren en wanden gestuct en afgewerkt met betonsire. Beuving Afbouwgroep werkt netjes en ruimt ook netjes op na afloop.
Interieur by M.