Onze visie zie je terug in onze projecten

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Benieuw naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Villa Nick

Bekijk project

Villa Linda

Binnen werkten we deze woning af met hoogwaardig sausklaar (klasse 1) stucwerk opwanden en plafonds. De details vormden hierbij een mooie uitdaging, zoals de schaduw profielen rondom de binnendeurkozijnen. De wanden in de badkamer zijn gedeeltelijk klasse 1 afgewerkt met Aquagips én de spots in het plafond zijn mee gestuct zodat deze netjes verwerkt zijn in het plafond.
Bekijk project

Villa Marleen

Bekijk project

Villa Caroline

Bij deze hagel nieuwe villa mochten wij binnen en buiten aan de slag. Binnen hebben wij alle wanden gestuct. Met name bij het buitendeel kwam veel kijken, zoals steigerwerk, afstemming met loodgieters, elektriciens, dakdekkers, grondwerkers en timmerlieden.
Bekijk project

Badkamer Spenkelink

Met plezier dachten we met onze klant mee over de mogelijkheden van beton stuc om zo een exclusieve uitstraling te creëren. In overleg met de tegelzetter hebben we voorafgaand aan het aanbrengen van de egaline laag de douchehoek waterdicht afgewerkt met een speciale coating en kim band in de hoeken, waardoor het 100% waterdicht en slijtvast is.
Bekijk project

Café Restaurant 't Oale Roadhoes

Bekijk project

Interior by Marjolein

Bekijk project