Buitenmuren stuccen

Stucwerk buiten

Zij de buitenmuren van uw huis lelijk omdat er barsten zijn gerepareerd? Vindt u het aangezicht van de woning een beetje saai? Of denkt u aan gevelisolatie? Denkdan ook eens aan Beuving Afbouw Groep.

 

Isolatie of stuccen buitenmuren

Wij kunnen de buitenmuren van uw huis stuccen en dat is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Een stuclaag beschermt de muren tegen weersinvloeden en als u het combineert met isolatie levert het op termijn ook nog eens geld op. Op een relatief simpele manier krijgt uw huis een heel andere uitstraling. Kiest u voor een korrelstructuur, glad en strak of schuurwerk dat op verschillende manieren kan worden toegepast en zo voor een uniek en luxe aanzien zorgt?

 

Weten wat wij voor u kunnen doen? Bel 0546-706540.

Onze Projecten

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Laat u inspireren door de projecten die wij hebben gedaan. Natuurlijk horen wij ook graag uw eigen ideeën.
Bekijk al onze projecten
Thuis in Twente
Villa Nick
Villa Linda
Villa Marleen
Villa Jos
Villa Caroline
Badkamer Spenkelink
Café Restaurant 't Oale Roadhoes
Interior by Marjolein

Met trots werken wij mee aan projecten van

Referenties

Wij kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar dat laten we toch liever aan anderen over.
Beuving Afbouwgroep heeft zowel buiten als binnen volledig gestuct. Als we vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd bellen en werden we goed te woord gestaan en direct geholpen.
Villa Klein Kromhof
We werkten samen met Architect Bekhuis & Kleinjan voor de bouwbegeleiding. Beuving Afbouwgroep heeft voorafgaand aan het project een proefstuk/ proefmuur gestuct om ter goedkeuring. Als leek weet je niet hoeveel werk het stucwerk is. Je verkijkt je daar erg snel op. In elk project lopen er wel eens zaken anders dan vooraf bedacht. Alles is in goed overleg opgelost. De samenwerking met Beuving Afbouwgroep verliep is keurig en soepel.
Villa Linda
2 jaar geleden verhuiste wij naar onze nieuwe woning. Beuving Afbouwgroep heeft toen de volledige beneden verdieping gestuct. Dit jaar hebben we de badkamer gerenoveerd en ook daar hebben we Beuving Afbouwgroep voor gevraagd. Zij hebben de vloeren en wanden gestuct en afgewerkt met betonsire. Beuving Afbouwgroep werkt netjes en ruimt ook netjes op na afloop.
Interieur by M.