Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en dan niet zomaar medewerkers, maar echte professionals die onze werkwijze snappen: gewoon goed werk, zonder gezeur. 

Bij Beuving Afbouw Groep lijkt werken meer een hobby want:

  • er wordt gewerkt met goed gereedschap en een perfect machinepark;
  • er zijn goede opleidingsmogelijkheden;
  • bij ons is iedereen gelijk en er heerst een bewezen goede sfeer;
  • er is elke week een vrijdagmiddagborrel;
  • ons uitgangspunt is dat iedereen zo licht en makkelijk mogelijk zijn of haar werk moet kunnen doen.

Ben jij een professional in afbouw en wil je meer weten over werken bij Beuving Afbouw Groep? Bel 0546-706540

Dit zijn de professionals van Beuving Afbouw Groep

Wij laten liever onze handen wapperen dan dat we poseren, maar dat laatste deden we toch. Dit zijn de mensen die iedere dag klaarstaan voor aannemers om ze te helpen met het perfect afwerken van hun projecten of voor particulieren om hun woningen mooier en comfortabeler te maken.

Maak kennis met ons bedrijf, een afspraak is zo gemaakt, u kunt ons bereiken op 0546-706540.

Onze Projecten

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Laat u inspireren door de projecten die wij hebben gedaan. Natuurlijk horen wij ook graag uw eigen ideeën.
Bekijk al onze projecten
Thuis in Twente
Villa Nick
Villa Linda
Villa Marleen
Villa Jos
Villa Caroline
Badkamer Spenkelink
Café Restaurant 't Oale Roadhoes
Interior by Marjolein

Met trots werken wij mee aan projecten van

Referenties

Wij kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar dat laten we toch liever aan anderen over.
Beuving Afbouwgroep heeft zowel buiten als binnen volledig gestuct. Als we vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd bellen en werden we goed te woord gestaan en direct geholpen.
Villa Klein Kromhof
We werkten samen met Architect Bekhuis & Kleinjan voor de bouwbegeleiding. Beuving Afbouwgroep heeft voorafgaand aan het project een proefstuk/ proefmuur gestuct om ter goedkeuring. Als leek weet je niet hoeveel werk het stucwerk is. Je verkijkt je daar erg snel op. In elk project lopen er wel eens zaken anders dan vooraf bedacht. Alles is in goed overleg opgelost. De samenwerking met Beuving Afbouwgroep verliep is keurig en soepel.
Villa Linda
2 jaar geleden verhuiste wij naar onze nieuwe woning. Beuving Afbouwgroep heeft toen de volledige beneden verdieping gestuct. Dit jaar hebben we de badkamer gerenoveerd en ook daar hebben we Beuving Afbouwgroep voor gevraagd. Zij hebben de vloeren en wanden gestuct en afgewerkt met betonsire. Beuving Afbouwgroep werkt netjes en ruimt ook netjes op na afloop.
Interieur by M.