Stucwerk

Stucwerk is ons ding

Met ruim vijftien jaar ervaring zijn wij een vertrouwd adres voor al het stucwerk voor grote én kleine projecten. Wij combineren de juiste techniek met de juiste mortelmix, weten precies hoe dik we dat aan moeten brengen voor het beste resultaat en natuurlijk zijn wij exact op de hoogte van de huidige woontrends.

Traditioneel stucwerk

Stucwerk werd al toegepast in de Romeinse tijd en door de eeuwen heen ontwikkelden zich verschillende stijlen, van rijk gedecoreerd met sierlijsten en ornamenten tot superstrakke wanden of plafonds en alles daartussenin. Wij verzorgen met raap-, pleister- en sierpleisterwerk alle vormen van stucwerk, zowel binnen als buiten. Wij zorgen ervoor dat plafonds en wanden saus- of behangklaar zijn. Het verschil zit hem in het afwerkingsniveau. Sausklaar betekent een spiegelglad resultaat, klaar voor voorstrijken en daarna sauzen, schilderen, rollen of spuiten met muurverf in elke gewenste kleur. Behangklaar is wat minder glad omdat de oneffenheden niet opvallen onder de afwerking met behang of sierpleister.

Lijstwerk en ornamenten

Misschien is het voor u iets uit vervlogen tijden; plafonds en wanden met ornamenten en afgewerkt met sierlijsten, maar het past ook in een moderne inrichting. Wij kunnen nieuwe ornamenten en lijst maken of bestaande voor u restaureren.

Spackspuiten

Wanden en plafonds mooi en betaalbaar afwerken kan door middel van spackspuiten. Wij brengen met een spack spuit twee lagen pleisterwerk aan, een mes laag om de muur te egaliseren en een af korrellaag die de structuur bepaalt. U creëert een heel eigen sfeer door de keuze voor kleur en de dikte van de korrel.

 

Beton cire

Met beton cire op wand of vloer kiest u voor een echte eyecatcher in woonkamer, keuken of badkamer. Het is een sierpleister waarin cement het hoofdbestanddeel is en het wordt gemengd met hars, waardoor het een slijtvaste en flexibele afwerking in het interieur is. Omdat we het naadloos aanbrengen is het waterdicht énhygiënisch omdat zich geen schimmels in naden kunnen ontwikkelen. Het is makkelijk schoon te houden en kan op nagenoeg iedere ondergrond.

 

Als u ons even belt vertellen we graag meer over ons stucwerk. U kunt ons bereiken op 0546-706540.

Onze Projecten

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Laat u inspireren door de projecten die wij hebben gedaan. Natuurlijk horen wij ook graag uw eigen ideeën.
Bekijk al onze projecten
Thuis in Twente
Villa Nick
Villa Linda
Villa Marleen
Villa Jos
Villa Caroline
Badkamer Spenkelink
Café Restaurant 't Oale Roadhoes
Interior by Marjolein

Met trots werken wij mee aan projecten van

Referenties

Wij kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar dat laten we toch liever aan anderen over.
Beuving Afbouwgroep heeft zowel buiten als binnen volledig gestuct. Als we vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd bellen en werden we goed te woord gestaan en direct geholpen.
Villa Klein Kromhof
We werkten samen met Architect Bekhuis & Kleinjan voor de bouwbegeleiding. Beuving Afbouwgroep heeft voorafgaand aan het project een proefstuk/ proefmuur gestuct om ter goedkeuring. Als leek weet je niet hoeveel werk het stucwerk is. Je verkijkt je daar erg snel op. In elk project lopen er wel eens zaken anders dan vooraf bedacht. Alles is in goed overleg opgelost. De samenwerking met Beuving Afbouwgroep verliep is keurig en soepel.
Villa Linda
2 jaar geleden verhuiste wij naar onze nieuwe woning. Beuving Afbouwgroep heeft toen de volledige beneden verdieping gestuct. Dit jaar hebben we de badkamer gerenoveerd en ook daar hebben we Beuving Afbouwgroep voor gevraagd. Zij hebben de vloeren en wanden gestuct en afgewerkt met betonsire. Beuving Afbouwgroep werkt netjes en ruimt ook netjes op na afloop.
Interieur by M.