Afwerkvloeren

Cementdekvloer of egaline vloer

Bij een vloer is voor u misschien de bovenste laag het belangrijkste omdat die natuurlijk de uitstraling van een ruimte bepaalt, maar een mooi eind resultaat begint bij de afwerkvloer daaronder. Als experts in afbouw van woningen zorgen wij ervoor dat de constructievloer in nieuwbouw verandert in een strakke basis voor iedere gewenste toplaag, zoals tegels, pvc, hout of laminaat. Daarnaast zorgen wij ook voor de juiste aanpassingen als u een nieuwe vloer in een bestaande woning wilt leggen.

Cementdekvloer

Een cementdekvloer bestaat uit cement en zand en is in iedere dikte mogelijk en daardoor heel geschikt om de vloer op de juiste hoogte te brengen en er alle leidingennetten in weg te werken. Het is een goede basis voor alle soorten eind vloeren.

Egaline vloer

Egaline wordt dun aangebracht en is daardoor vooral geschikt voor het uitvlakken van ondergronden. Het bestaat uit cement en kunsthars waardoor een sterke en flexibele afwerkvloer ontstaat. Het is de perfecte basis voor zachte eindvloeren van bijvoorbeeld pvc of vloerbedekking.

Als u ons even belt vertellen we graag meer over afwerkvloeren. U kunt ons bereiken op 0546-706540.

Onze Projecten

Wij werken voor aannemers, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor stucwerk, afwerkvloeren, tegelwerk en gevelisolatie. Laat u inspireren door de projecten die wij hebben gedaan. Natuurlijk horen wij ook graag uw eigen ideeën.
Bekijk al onze projecten
Thuis in Twente
Villa Nick
Villa Linda
Villa Marleen
Villa Jos
Villa Caroline
Badkamer Spenkelink
Café Restaurant 't Oale Roadhoes
Interior by Marjolein

Met trots werken wij mee aan projecten van

Referenties

Wij kunnen zelf zeggen dat we goed zijn, maar dat laten we toch liever aan anderen over.
Beuving Afbouwgroep heeft zowel buiten als binnen volledig gestuct. Als we vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd bellen en werden we goed te woord gestaan en direct geholpen.
Villa Klein Kromhof
We werkten samen met Architect Bekhuis & Kleinjan voor de bouwbegeleiding. Beuving Afbouwgroep heeft voorafgaand aan het project een proefstuk/ proefmuur gestuct om ter goedkeuring. Als leek weet je niet hoeveel werk het stucwerk is. Je verkijkt je daar erg snel op. In elk project lopen er wel eens zaken anders dan vooraf bedacht. Alles is in goed overleg opgelost. De samenwerking met Beuving Afbouwgroep verliep is keurig en soepel.
Villa Linda
2 jaar geleden verhuiste wij naar onze nieuwe woning. Beuving Afbouwgroep heeft toen de volledige beneden verdieping gestuct. Dit jaar hebben we de badkamer gerenoveerd en ook daar hebben we Beuving Afbouwgroep voor gevraagd. Zij hebben de vloeren en wanden gestuct en afgewerkt met betonsire. Beuving Afbouwgroep werkt netjes en ruimt ook netjes op na afloop.
Interieur by M.